Termes i condicions

POLÍTICA DE PRIVACITAT I XARXES SOCIALS

 

En compliment de la normativa vigent i aplicable en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal

 

(GDPR) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i comerç electrònic (LSSI-CE), FARMÀCIA TERESA FRANCH informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook i Instagram, amb la finalitat principal de donar a publicitat dels seus productes i serveis.

 

Dades de FARMÀCIA TERESA FRANCH:

 

• RAÓ SOCIAL: Teresa Franch Serra

 

• ADREÇA: Carrer de la Industria, 41, 17160 Anglès, Girona

 

• CORREU ELECTRÒNIC: info@farmaciateresafranch.com

 

• DOMINI WEB: www.teresafranch.com

 

L'usuari té un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit incorporar-se a la pàgina creada per FARMÀCIA TERESA FRANCH, mostrant així interès per la informació que es publica a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina web, vostè ens proporciona el seu consentiment per al tractament de les dades personals publicades en el seu perfil.

 

L'usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

FARMÀCIA TERESA FRANCH té accés i procés que la informació pública de l'usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades només s'utilitzen dins de la pròpia Xarxa Social. No s'incorporen a cap sistema de tractament.

 

Pel que fa als drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals, que té i que es poden exercir davant FARMÀCIA TERESA FRANCH, d'acord amb el RGPD, haurà de tenir en compte els següents matisos:

 

• Dret d'accés: És el dret de l'usuari a obtenir informació sobre les seves dades personals específiques i el tractament que s'hagi dut a terme o dut a terme, així com la informació disponible sobre l'origen d'aquestes dades i les comunicacions realitzades o facilitades per a ells.

 

• Dret de Rectificació: És el dret de les dades objecte de canvi de les dades que resulta ser inexactes o incompletes. Només es pot satisfer en relació amb aquesta informació que es troba sota el control de FARMÀCIA TERESA FRANCH, per exemple, eliminar els comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web que continguin dades personals de l'usuari.

 

• Dret a la limitació del tractament: És el dret a limitar les finalitats del tractament proporcionat originalment pel responsable del tractament.

 

• Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades personals de l'usuari, llevat del que disposa el mateix RGPD o en altres normatives aplicables que determinin la retenció obligatòria de les mateixes,demanera oportuna.

 

• Dret de portabilitat: Dret a rebre les dades personals que l'usuari hagi facilitat, en un format estructurat, d'ús comú i mecànicament llegible, i a transmetre-les a un altre responsable del tractament.

 

• Dret d'oposició: És el dret de l'usuari a no dur a terme el tractament de les seves dades personals o a impedir el tractament de les seves per FARMÀCIA TERESA FRANCH.

 

FARMÀCIA TERESA FRANCH realitzarà les següents accions:

 

• Accés a la informació del perfil públic.

 

• Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquesta informació ja publicada a la pàgina de FARMÀCIA TERESA FRANCH.

 

• Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. · Actualitzacions de l'estat de la pàgina que s'enviaran al perfil de l'usuari.

 

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, suprimir els continguts que ja no els interessin i restringir amb els quals comparteixi les seves connexions, per fer-ho haurà d'accedir a la seva configuració de privacitat.

 

Publicacions

 

L'usuari, un cop adherit a la pàgina de FARMÀCIA TERESA FRANCH, podrà publicar en aquests últims comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tot cas, ha de ser titular dels mateixos, gaudir delsdrets d'autor i propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Queda expressament prohibida qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que vulnerin o siguin propensos a violar la moral, l'ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, vulnerin o vulnerin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, FARMÀCIA TERESA FRANCH es reserva el dret d'eliminar immediatament els continguts, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.

 

FARMÀCIA TERESA FRANCH no es fa responsable dels continguts que un usuari hagi publicat lliurement.

 

L'usuari ha de tenir en compte que els seus missatges seran coneguts per altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges que es puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per FARMÀCIA TERESA FRANCH, sinó que romandran a la Xarxa Social.

 

Concursos i promocions

 

FARMÀCIA TERESA FRANCH es reserva el dret de celebrar concursos i promocions, en els quals pot participar l'usuari adherit a la seva pàgina. Les bases de cadascuna d'elles, quan s'utilitzi la plataforma de xarxes socials a aquest efecte, es publicaran en ella. Sempre complint amb la LSSI-CE i qualsevol altra normativa que s'hi apliqui.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni gestiona, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

 

  

 

Publicitat

 

FARMÀCIA TERESA FRANCH utilitzarà la Xarxa Social per anunciar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix processar les seves dades de contacte per dur a terme accions de prospecció comercial directa, sempre ho serà, complint amb els requisits legals del GDPR i la LSSI-CE.

 

No es considerarà publicitat recomanar a altres usuaris la pàgina de FARMÀCIA TERESA FRANCH perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació es mostra l'enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

 

• Facebook:  https://www.facebook.com/help/323540651073243/

 

• Instagram:  http://instagram.com/about/legal/privacy/